Η φιλοξενία της ιστοσελίδα σας αποτελεί το τεχνολογικό υπόβαθρο της διαδικτυακής παρουσίας σας.
Με αξιόπιστους servers στην Γερμανία, σας προσφέρουμε υπηρεσίες φιλοξενίας που στοχεύουν στην ταχύτερη ανταπόκριση της ιστοσελίδας σας, στην ευκολία διαχείρισης του λογαριασμού σας και στη απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των υπηρεσιών φιλοξενίας που προσφέρουμε είναι:

– Εύκολη διαχείριση μέσω εφαρμογής control panel (cpanel)
– Πλήρης διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails)
– Υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων
– Υποστήριξη πολλαπλών ονομασιών internet (domain names) ανά λογαριασμό
– Εφαρμογές custom firewall και antivirus για την καλύτερη προστασία της ιστοσελίδας σας
– Υποστήριξη όλων των σύγχρονων τεχνολογιών για δυναμικές διαδικτυακές εφαρμογές

Φιλοξενία e-mail

Η υπηρεσία φιλοξενίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail hosting) παρέχει στην εταιρεία σας τη δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης όσον λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιθυμείτε (ανάλογα με το πακέτο επιλογής σας), μέσω φιλικής στη χρήση online εφαρμογής διαχείρισης (webmail).

Η πρόσβαση στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μπορεί να γίνει και από οποιοδήποτε λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε, όπως για παράδειγμα το Microsoft Outlook.

Τεχνική υποστήριξη

Η εταιρεία μας προσφέρει άριστη και άμεση τεχνική υποστήριξη για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος σχετικά με την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.

Ρωτήστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας (κλίκ εδώ) και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα σας προσφέρει άμεσα ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, χωρίς καμία δική σας υποχρέωση.